Τι βλάπτει το χρώμα

Τι βλάπτει το χρώμα

Gorilla Workshop Gr
0

Η χώρα μας σε γενικές γραμμές θεωρείτε από τις πιο θερμές χώρες, με άγρια φύση και σχεδόν όλο το χρόνο τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μας. Όλα αυτά φυσικά για τον άνθρωπο θεωρούνται παράδεισος, ωστόσο για το όχημα σας είναι ένας από τους βασικούς εχθρούς.

Γενικότερα ένας συνδιασμός από την θάλασσα, τα έντομα, τα πουλιά, το ρετσίνι είναι όχι απλά επικίνδυνος για το όχημα μας, αλλά παράλληλα και αν το παραμελήσουμε, μπορεί να μας κάνει τέτοια ζημιά που το όχημα μας να χρειαστεί ξανά βάψιμο.

Θα μου πεις τώρα και πως μπορώ να προστατευτώ?

Φυσικά με το να πλένουμε συχνά το όχημα μας, για να προστατέψουμε κυρίως το βερνίκι – χρώμα του οχήματος μας, να κερώνουμε τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο το όχημα μας, να τοποθετούμε μεμβράνες προστασίας χρώματος και φυσικά να προσπαθούμε όσο γίνεται να το έχουμε σε σκιά.

Το κόστος για όλα τα παραπάνω είνα σαφώς πιο οικονομικό από το να βάψετε ξανά το όχημα σας και φυσικά η αξία του οχήματος σας έχει διαφορετική αξία αν το ξανά βάψετε από το να το κερώσετε, γυαλίσετε ή να τοποθετήσετε μεμβράνη προστασίας χρώματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού σχετικά με τις παραπάνω υπηρεσίες και πολλές ακόμα, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6955173849.

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest Post
Most Commented
Categories
Text Widget
Primus elit lectus at felis malesuada node ultricies forte uno ligula sande. Porta an urna vestibulum commodo convallis laoreet enim.