Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών

Ειδοποίηση:

Αυτή η Υπηρεσία είναι Υπό Κατασκευή! Για να μάθετε περισσοτερα επικοινωνήστε μαζί μας!

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών

Την σήμερον ημέρα είναι σημαντικό κάθε επιχείριση να διαθέτει ένα σύστημα επιβράβευσης των πελατών της και αυτό διότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, αλλά και να δημιουργήσει πιο εύκολα το πελατολόγιο της.

Από την άλλη είναι μια πολύ καλή και αποδοτική ενέργεια για να δείξετε στους πελάτες σας ότι τους θυμάστε και ότι τους δίνετε κίνητρο για τις αγορές τους. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά δημιουργείτε ένα club μελών για την επιχείριση σας. Οι πελάτες επιβραβέβονται με κάθε αγορά που πραγματοποιούν και ή λαμβάνουν μια δωρεάν παροχή, μετά από μερικές αγορές σε συγκεκριμένα προιόντα ή συλλέγουν πόντους, για μείωση μελλοντικών αγορών, ενώ υπάρχει δυνατότητα να λαμβάνουν μηνύματα στο κινητό τους για τις προσφορές.

Η λογική είναι ότι συλλέγοντας πόντους ο πελάτης κερδίζει δώρα και άλλα προνόμια. Π.χ. με κάθε πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, έχετε την δυνατότητα στα 5 πλυσίματα το 1 δώρο. Αυτή θα είναι μια μονομερής προσφοράς που μετά την χρήση μηδενίζει τους πόντους.

Παράλληλα κάθε 1 ευρώ είναι ίσο με 10 πόντους, με την συλλογή τους μπορείτε να μειώστε τυχόν αγορές ή με μια υπηρεσία που σας παρέχουμε και εφόσον έχετε πόντους, μπορείτε εφόσον έχετε τους απαιτούμενους πόντους για παράδειγμα να λάβετε ένα αρωματικό χώρου ή έκπτωση σε οποιαδήποτε αγορά ανάλογα τους πόντους.

Τέλος σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι φέρνοντας νέο πελάτη στο κατάτσημα μας λαμβάνετε επίσης πόντους, τους οποίους σας αποδίδουμε, εφόσον ο πελάτης πραγματοποιείση την πρωτη του αγορά.

Τιμές Προγράμματος Επιβράβευσης Πελατών

  • Νέος Πελάτης 100 πόντους
  • Στα 5 πλυσιματα το 1 δώρο
  • Υπηρεσίες είναι 1 ευρώ και 1 πόντος
  • Προιόντα είναι 1 ευρώ και 10 πόντους
  • Φέρνοντας Νέο Πελάτη πέρνετε 100 πόντους και εσείς.
Αυτή η Υπηρεσία είναι Υπό Κατασκευή!