ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Καθαρισμός Χαλιών στο Σπίτι μόνο από 3,00€ / m²

Είναι γνωστό πως τα χαλιά και οι μοκέτες σε κάθε σπίτι, είναι από τα σημεία με το μεγαλύτερο φορτίο μικροβίων και ακάρεων. Ο καθαρισμός τους είναι μια αναγκαία διαδικασια, η οποία όμως μπορεί να γινει κατ οίκον, και εφόσον στεγνώσουν να τα τοποθετήσουμε στην ειδική σακούλα αεροστεγώς και να τα αποθηκεύσουμε σε κάποιον ελεύθερο χώρο που διατίθεται.

Όσον αφορά λοιπόν τον καθαρισμό χαλιών στο σπίτι, είναι συχνό φαινόμενο να θέλετε να καθαρίσετε μοκέτες και χάλια, που είτε λόγω μόνιμης τοποθέτησης τους, είτε λόγω δικής σας επιλογής, δεν θέλετε να μεταφερθούν από το χώρο σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ερχόμαστε εμείς για να δώσουμε τη λύση!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται με σύγχρονο φορητό εξοπλισμό, προσφέροντας βαθύ πλήρη βιοκαθαρισμό με ορατά, άριστα αποτελέσματα, εξουδετερώνοντας λεκέδες, οσμές και απομάκρυνση όλων των ρυπογόνων μικροοργανισμών στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Η χρήση οικολογικών βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού, που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματική και φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία αλλά και την ανάλογη υπευθυνότητα, αντιλαμβανόμαστε τον πρωτεύοντα ρόλο της υγιεινής σε κάθε χώρο και ιδίως σε κάθε σπίτι. Για αυτό το λόγο οι μέθοδοι, η τεχνολογία, η εξειδίκευση και η χρήση μόνο πιστοποιημένων και εγκεκριμένων προϊόντων, δημιουργεί ένα πακέτο υψηλών προδιαγραφών, που σε συνδυασμό με τις απόλυτα προσιτές τιμές, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να μας επιλέξετε και να νιώσετε ασφάλεια, σιγουριά, αλλά και ικανοποίηση, όταν πλέον θα έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των χαλιών σας στο σπίτι.

Ενδιαφέρεστε για καθαρισμό χαλιών στο σπίτι ποιοτικά & οικονομικά;

Καλέστε μας τώρα στο 6975584529 ή στο info@gorilla-greece.gr

Τιμές για Καθαρισμό Χαλιών στο Σπίτι

  • Καθαρισμός Χαλιών στο Σπίτι 4,00€ / m²
  • Καθαρισμός Μοκετών στο Σπίτι 4,00€ / m²

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών μας, η εξόφληση γίνεται μόνο μετρητοίς με την ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας. Όλες οι τιμές μας αφορούν περιοχές εντός της Θεσσαλονίκης. Εκτός Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.